Bli rik och tjäna pengar på ejuice

Jag tänkte i denna artikel berätta för er hur jag började tjäna massa pengar på att sälja min egna e juice. Som alla andra kom jag först i kontakt med att tjäna pengar på internet genom att jag sökte på internet och Google på sök termen “tjäna pengar”, och hittade då en as bra artikel som handla om hur alla andra tjänade pengar på att sälja e juice de själva hade blandat upp.

Efter att ha läst denna artikel om hur himla billigt det var att göra sin egna e juice och hur mycket man kunde få sålt den för blev jag helt till mig och gick in och köpte mig min första egna e-cigg och e-juice. Jag lärde mig först att röka e juice och sedan lärde jag mig att börja göra mina egna e juice.

Naturligtvis var det samma sak för mig som alla andra som ska lära sig något, och framförallt om man har bråttom med att tjäna pengar på det. Jag gjorde massa fel och försökte ta genvägar för att slippa massa arbete som det annars skulle krävas för att blanda min egna e juice och sälja den.

Men efter ett tag hade jag lärt mig allt om hur man blandar goda e juicer och hur man sedan marknadsför den på olika Facebook grupper. Men det stora genombrottet jag hade som var den stora skillnaden som gjorde att jag blev rik på ejuice var att jag lyckades att sälja den till en grossist som betalade mig några miljoner för hela min e juice produktion och varumärke jag byggt upp.