Långsiktig Livsmedelsförsörjning från billig prepper butik på nätet

Naturligtvis är det bättre att ta hand om lagring av mat och ge en långsiktig matförsörjning. Du kan tänka på ett utökat utbud i flera månader eller till och med år. Detta kommer att vara till nytta vid extrema händelser som kan fortsätta under lång tid.

Även om katastrofen kan komma om flera år är det helt normalt att börja förbereda mat nu. Man kan göra invändningar och säga att maten kommer att gå dåligt om ett par veckor. Men om du paketerar det ordentligt skulle du kunna använda det även under de kommande åren när du köper från billig prepper butik på nätet.

Vi rekommenderar att du köper några Mylar-Väskor och syreabsorberpaket. De låter dig lagra torr mat (till exempel gryn, baljväxter eller pasta). Du fyller i påsarna med råvaror och syreabsorberaren, som ska stå i proportion till påsens storlek. Sedan förseglar du den öppnade sidan av påsen med ett strykjärn du använder för kläder eller till och med en hårkrullande.

Om ett par dagar skapas vakuumet i paketet, och din matlagring kommer att vara full av långvariga produkter. Om du använder den här metoden, se till att packa tillräckligt med mat och förvara den någonstans utan fuktighet eller hög temperatur.

Att lagra vatten är lika viktigt som att ha matleveranser. Det kan vara ännu viktigare, eftersom en mänsklig kropp kan överleva mindre utan vatten än utan mat: det tar tre dagar utan dricksvatten för en människa att dö.

För att ha en långsiktig leverans av drycker, förvara flaskvatten på samma plats som din förseglade mat. Torra och svala platser kan göra att ditt oöppnade flaskvatten håller i många år, eftersom hållbarheten inte är begränsad på något sätt.