Varför ska man ha en VPN?

Jag ser många intresserade framför mig. Från anhängare av konspirationsteorier om secret Masonic lodge och zhidoreptiloidov till vanliga användare vars korrespondens dagligen studeras av FSB och FBI. Ta av dina “foliehattar” och kontrollera efter styrka. “Storebror” ser dig fortfarande.
Faktum är att VPN-tjänster betalas och gratis. På marknaderna och på Internet hittar du en hel armé av” goda samariter ” som kommer att ta på sig allt krångel med att upprätthålla servrar, i utbyte mot en liten detalj. Din digitala själ. Och samtidigt, Alla data om besök på Internet. Vem behöver det? Till annonsörer!
Med betalda tjänster, en annan konversation. Du får gratis trafik. Vanligtvis är det 500 MB, och du kan öka volymen genom att bjuda in vänner, göra reposts och installera program där det är möjligt. Resten måste betalas för. I utbyte mot n-th-beloppet garanterar utvecklarna fullständig integritet och datasäkerhet. Tyvärr är det omöjligt att verifiera giltigheten av löften. Vi kan bara hoppas på tjänstens integritet.

Fiender runt! Vad ska man göra och hur man fortsätter att leva?
VPN är en bekväm och användbar sak. Det är inte komplicerat alls och kan vara användbart i många situationer. Till exempel i kaféer, tågstationer, flygplatser och överallt där det finns delad tillgång till Wi-Fi. På sådana ställen är det inte ovanligt att hitta hantverkare som gärna kommer att få händerna på dina kreditkortsuppgifter och andra viktiga digitala attribut. Detta är ett mer realistiskt alternativ än underrättelseövervakning. kassera onödiga fördomar. Var rimlig och kompetent.